Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A fingópárna garantáltan eltér a sablonostól

Vicces fingópárna

A párna alatt kucorogva les gyanútlan áldozatára, hogy aztán egy alkalmas pillanatban lecsaphasson rá. Igen, a fingópárna az, amiről szó van!

Ha van olyan ismerőse, aki érti a viccet és nem húzza fel az orrát a legapróbb dolgokon, „lepje” meg egy fingópárnával, amire ráhuppanva jellegzetes szellentő hang távozik a termékből- szellentés, amit a szomszédos szobában is jól lehet hallani. A fergeteges jókedv és a sokáig el nem múló nevetőgörcs garantált! A stresszes életmód, a véget nem érő munka és rohanás nem tesz jó sem az egészségünknek, sem a kedélyállapotunknak. Néha jólesik kicsit megállni és feldobni a hangulatot.

A szóban forgó termék remek lehetőséget nyújt erre, viszont csak abban az esetben, ha kiválasztott személy értékeli a viccet és biztosan nem fog megsértődni. A párna ráadásul nagyon jutányos, így nem okoz gondot a megvásárlása. Nevessenek egy nagyot a kollégákkal is! Ne kímélje a rekeszizmait, hanem szerezze be a frappáns és roppant kreatív fingópárna egyikét, majd adjon zöld utat a nevetésnek!

Print Friendly, PDF & Email