Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A telefonos kapunyitóval egyszerű a ki- és behajtás

Telefonos kapunyitó

Az iparban különösen fontos a professzionális, nagyteljesítményű eszközök használata. Az ipari kapu fogalma bizonyára senkinek nem mond újat, azonban akik most készülnek felszerelni ilyen eszközzel a vállalkozásukat, nem árt tudniuk, hogy kiváló minőségű Rewlex márkájú kapuk vásárolhatóak a door-system.hu kaputechnikai webáruházon keresztül. Ennél a terméknél mind a szekcionált garázskapu, mind pedig a kapu motor beszerezhető ugyanitt.

Egy ilyen szerkezetnél különösen fontos a megbízhatóság és a tartósság, hiszen gyakori használatnak van kitéve, ugyanakkor a biztonságot is garantálnia kell. A Rewlex ipari kapu panelje igazán kiváló minőségű, 40 mm purhab szigeteléssel van ellátva és nem utolsósorban hőhíd-mentes. Az ipari kapu ujjbecsípődés elleni védelemmel, horganyzott benyúlás ellen védett vasalattal és rugótörés-gátlóval van ellátva. Megéri az online boltból vásárolni, mivel az ügyfelek 5 év kapugaranciával és 10 év átrozsdásodás elleni jótállással vehetik át a megrendelt típust. Rendeljen Ön is innen! Az elektromos garázs- és kapuvezérlés nem új keletű találmány, már jó ideje ismert a világ minden részén. A telefonos kapunyitó azonban valóban már innovatív találmánynak számít, hiszen manapság már távirányítóra sincs szükség a kinyitáshoz, elég hozzá az okostelefonunk és egy sima SIM kártya. Az eszköz teljes szabadságot, ugyanakkor hihetetlen kényelmet és biztonságot garantál a használójának.

A telefonos kapunyitó úgy működik, hogy az ember egyszerűen csak felhívja telefonjával a kapunyitó eszköz számát. Ezt követően az eszköz foglalt jelzést ad, vagyis Önnek pénzbe sem kerül a nyitás. A felhasználó egy számítógép segítségével felprogramozza, hogy milyen időintervallumban milyen telefonszámok nyithatják a kaput. A telefonos kapunyitó és a kiegészítő eszközök természetesen megtalálhatóak a Door System online boltjában, hiszen az üzemeltetőnek szívügye a legmodernebb kaputechnikai eszközök forgalmazása. Szerezze be a GSM kapunyitót, mert a nyitás-zárás sohasem volt egyszerűbb!

Print Friendly, PDF & Email