Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Bor webshop különleges italokkal

Bor webshop

A bor elmaradhatatlan eleme egy jó vacsorának, bulinak, esküvőnek. Nem véletlenül van jelen szinte minden vendéglőben, kocsmában, bárhol, ahol italt is felszolgálnak.

A bor webshop pedig azoknak a vendéglátóipari-egységeknek a figyelmét célozta meg, amelyek szeretnék az itallapjukat minél színesebbé és változatosabbá tenni. Manapság rengeteg ismert bormárka megfordul ezeken a helyeken, de a teljességhez hozzátartozik pár kevésbé ismert, ugyanakkor felső kategóriás fajta is. Az artizanshop.hu bor webshop pontosan ezeket a fajtákat igyekszik eljuttatni minél több helyre az országban. Ezekről az organikus borokról azt kell tudni, hogy kistermelők pincészeteiből jutnak ki az egész ország és a Kárpát-medence területéről.

A bor webshop ezzel tulajdonképpen egy virtuális bortúrára hívja meg a vásárlóit, aminek során megkóstolhatják azokat a borokat, amelyek egyelőre nem a nevükről híresek. Vegyen részt Ön is egy ilyen utazáson, majd döntse el, hogy melyik vidék kincseivel szeretné a vendégeit megörvendeztetni!

Print Friendly, PDF & Email