Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Díjnyertes tervezésű 8. kerületi eladó lakás

8. kerületi eladó lakás

8. kerületi eladó lakás

Nagyon sokakban az a bizonyos általános kép alakult ki, hogy a nagyvárosban forgalmas helyen lakni nem igazán nyerő. Igaz, hogy itt általában jó a közlekedés, de ezek a városrészek mindig zajosak, még éjszaka is, a levegő katasztrofális minőségéről pedig nem is beszélve. Tervezőmérnökeink mindezeket a szempontokat figyelembe vették, amikor a 8. kerületi eladó lakás terveket készítették.

Nagyon fontos szempont volt a tervezés során a lakhatóság, hogy olyan kellemes környezetet teremtsenek a majdan itt lakók számára, ahol a nagyvárosban való élet minden hátránya a lehető legjobban háttérbe szoruljon és minden előnye előtérbe kerüljön. Ezért, ezek a 8. kerületi eladó lakások fekvése kellemes, sok a zöld felület, ami a levegőt megtisztítja és csökkenti a zajt.

Nem utolsó sorban, a szemnek is kellemes látványt nyújt. A lakónegyed tervezői olyan elismert szakemberek, akik nagyon jó érzéssel látják meg egy városrész adta lehetőségeket, ezért a 8. kerületben lévő eladó lakások kimagasló környezeti tulajdonságokkal bírnak. Minden olyan lakhatási szempont előtérbe került, ami praktikussá, biztonságossá és kellemessé tesz egy lakóhelyet. Persze ebből a laikus ott lakó, vagy arra járó csak annyit érzékel, hogy valamiért itt most jól érzi magát, annak ellenére, hogy az elmúlt évtizedekben ez a környék igen rossz városképet és közbiztonsági helyzetet mutatott. Akár családos, akár egyedülállóról van szó, az érdeklődők különböző nagyságú lakások közül válogathatnak, igényeiknek megfelelően. A lakásokhoz mélygarázs is igénybe vehető.

Print Friendly, PDF & Email