Webdesign és arculatépítés
Kategória

A DRL nappali menetfény feltűnőbbé teszi az autót

DRL nappali menetfény

Vannak olyan autós felszerelések és kiegészítők, amelyek látványosabbá teszik a járműveket, de ugyanakkor a biztonságos közlekedésben is jelentős szerepük van. Néhány éve a DRL nappali menetfény is fontos szerepet játszik a biztonságos vezetésben.

De nem vitatható, hogy az autó kinézetét is egyedivé teszi, hiszen többféle megoldás is létezik a használatára. Gazdasági és praktikussági megfontolások miatt, többnyire LED fényforrásokat használnak a nappali közlekedés során.

Ennek elég erős fénye van, így könnyű észrevenni a közeledő járműt. Viszont nem olyan erős a fény, hogy az zavarja a szembe jövő forgalom sofőrjeit. A legújabb járműveknél, a DRL nappali menetfény már szériatartozékként szerepel, tehát már a gyárban beépítésre kerül. Ezért elég egyhangú a kialakítása az azonos modelleknél.

Viszont, a régebbi járműveknél ezek a kiegészítők még nincsenek gyárilag beszerelve, de utólag is beépíthetőek. Így a DRL nappali menetfény stílusa bizonyos keretek között szabadon változtatható, ezzel egyedivé tehetjük a személygépkocsit.

Print Friendly, PDF & Email