Webdesign és arculatépítés
Kategória

Egészség

Valódi immunerősítés mangosztán itallal

Mangosztán ital

A betegségmegelőzés tökéletes és valódi formáját keresi? Ha igen, akkor látogasson el most a www.mangosztan.hu weboldalra, ahol egyszerűen könnyedén elérhetőek a legfontosabb tudnivalók a mangosztánról és mangosztán ital rendelés mikéntjeiről. Tény ugyanis, hogyha a mangosztán az egyik legjobb immunerősítő növénynek számít, amely hatékonyan veszi fel a harcot a gyulladásos és fertőzéses betegségekkel szemben. Olvasd Tovább

A bambusz törölköző a pamut anyagúnál is jobb lehet

Antibakteriális bambusz törölköző

Nem véletlen, hogy az újonnan született csecsemők fürösztésekor nagyon jó minőségű anyagokat választunk, hiszen a bőrük még nagyon érzékeny bármire. De ugyanúgy utálhatja Ön is, amikor egy durva anyag kidörzsöli a karját.

A bambusz törölköző remek megoldás erre, hiszen extra puha, így bátran előveheti egy gyors zuhany után, mert kiváló nedvszívó és kinézetre is igazán minőségi darab. Nagyon sokan részesítik előnyben a pamut anyagát, de az utóbbi években úgy tűnik, hogy kezdi elveszíteni a vezető uralmát, hiszen a bambusz ugyanolyan jól és gyorsan magába szívja a nedvességet. Olvasd Tovább

Antibiotikumok és szedésük milyen hatással vannak a szervezetre?

Antibiotikumok és szedésük

Antibiotikumok és szedésük

Senki sem szereti, ha valami fáj vagy ha rossz a közérzete, esetleg lázas. Nem kell azonnal antibiotikumot szedni. Ha nem vagyunk tisztába azzal, hogy milyen hatással rendelkeznek, akkor komoly problémákat is tudnak okozni a szervezetünkben. Az antibiotikumok és szedésük aranyszabályaival mindenkinek meg kell ismerkedni, hiszen csak így fogják hatásukat megfelelőképpen kifejteni. Komoly veszélyt jelentenek szervezetünkre, ha nem figyelünk oda rájuk. Az antibiotikumok listája nagyon széles, így mindig csak szakorvos által írt receptre szabad szedni.
Olvasd Tovább

Az egészségmegőrzése fontos része a kézfertőtlenítés

A kézfertőtlenítés fontos!

A kézfertőtlenítés fontos!

Mit tehet az egészségének a megőrzése érdekében? Talán furcsának tűnhet, de az első, és nagyon fontos lépés a kézfertőtlenítés lehet. Kézmosás és kézmosás között hatalmas lehet a különbség. Egyes felmérések szerint az emberek 95%-a nem is tudja, hogy mit jelent az alapos kézmosás.

Ez egy nagyon megdöbbentő adat. Többségük mindössze néhány másodpercet szán a kézmosásra, holott majd fél percet kellene mosni ahhoz, hogy megfelelően tiszták legyenek a kezeink. Miért van ennek óriási jelentősége? Ha a kezünket megtisztítjuk a különböző baktériumoktól, akkor nagyobb eséllyel védhetjük meg saját magunkat és a környezetünkben élőket is a leggyakoribb betegségektől (hasmenés, nátha, influenza, különféle bőrbetegségek stb.).

Olvasd Tovább