Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Éppen akciós a TV Box ár

Xiaomi TV Box

A tévéket gyártó cégek, minden alkalommal megpróbálnak, valami pluszt adni a készülékeihez, ám ez nem mindig sikerül túl jól. Elég a 3D technológiára gondolni, hiszen amilyen felkapott volt, olyan gyorsan le is csengett.

Ezzel nagyjából párhuzamosan kezdődött el a Smart tévék korszaka. De megéri többet fizetni ezért? A TV Box ár a legtöbb alkalommal sokkal alacsonyabb, hogyha figyelembe vesszük mennyivel drágább egy olyan tévé, amiben megtalálható ez a funkció.

Az okostévék kezelőfelülete ráadásul elég rosszul működik, bonyolult a kezelésük a távirányítóval. A TV Box azonban kifejezetten megéri, mert így olyan, mintha egy erősebb tabletet csatlakoztatnánk a tévéhez.

Nem kell más, csak egy tápcsatlakozó és egy HDMI kábel. A TV Box ár bárkinek teljes mértékben megfizethető. Bizonyos modelleken található SD kártya olvasó, illetve USB csatlakozó. Így könnyedén bővíthető a tárhely. Egy erősebb készülékkel akár 4K filmet is lehet nézni, viszont ehhez mindenképp 4K képernyős tévére lesz szükség. A TV Box ár kifejezetten gazdaságos és sokaknak éri meg egy ilyet beszerezni.

Print Friendly, PDF & Email