Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Gyorsan megy a román fordítás a Bilinguánál

Fordítás karakter ár

Ha valaki a Bilingua fordítóirodát választja, igen egyszerűen megtudhatja a cégnek a weboldalán, hogy mi mennyibe kerül. A bilingua-szeged.hu oldalon hamar megtalálható a fordítás karakter ár, ezért mindenki gyorsan kiszámolhatja, hogy pontosan mennyibe is kerülne lefordíttatni egy ezer, tízezer vagy százezer karakteres szöveget.

Tudni kell, hogy a fordítás karakter ár három fő dologtól függ: a nyelvtől, a szöveg nehézségétől és a fordítás határidejétől. A Bilinguánál a fordítás karakter ár 1.80 és 2.10 Ft/karakter között mozog. Az itteni fordítók általában ezen áron dolgoznak, és ezt elmondhatják a következő nyelvekről: angol, német, spanyol, olasz, francia, portugál, cseh, szlovák, lengyel, ukrán, orosz, holland, román, horvát, szerb, bolgár, észt.

Mivel például a mongol vagy egyéb nyelvek nehezebbek és nem annyira elterjedtek, ezért ezeknek az esetében a fordítás karakter ár 2.60 Ft. Az északi nyelvek esetén pedig, mint amilyen a norvég, svéd, dán, 3.10 Ft/karakter áron készítik el a munkát a profik. A gyorsaságot minden esetben az biztosítja, hogy a legtöbb nyelvnél sok fordító dolgozik együtt.

Emiatt egy több száz oldalas dokumentummal is viszonylag rövid idő alatt végezni tudnak a szakemberek. A vállalkozás szolgáltatásai közé tartozik a román fordítás. Aki román nyelvű szöveget szeretne magyarra fordítani, mindenképp ezt a vállalatot kell válassza.

Akkor is kiváló partnernek bizonyul, amikor a kliens magyar nyelvű szöveget szeretne mihamarabb román nyelvre fordíttatni. Sőt, abban az esetben is száz százalékosan meg lehet bízni a vállalkozásban, amikor valaki románról egyéb nyelvekbe szeretne iratokat, dokumentumokat, szövegeket, hivatalos leveleket, okleveleket adaptálni.

A román fordítás akkor is hibátlan lesz, amikor a kuncsaftot szorítja az idő és azt szeretné, hogy a lehető leghamarabb megkapja a tökéletesen lefordított szöveget. A Bilingua minden esetben pontos, színvonalas és nem utolsósorban gyors munkát garantál. Az itteni szakemberek célja, hogy az ügyfelek igényeit a lehető leggyorsabban, átfogóan kielégítsék.

Print Friendly, PDF & Email