Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A Hajdu bojler eladási szemlélete

Tartós Hajdu bojler

Akik előnybe helyezik a hazai termékeket a külföldiekkel szemben, azok biztosan hallottak már a Hajdú márkáról. A Hajdu bojler már több évtizede sikeresen szolgálja ki a tulajdonosait. Ugyanakkor a cég nemcsak az eladásra koncentrál, hanem arra is, hogy olyan termékkel álljanak elő, amelyek több évig is problémamentesen üzemelnek.

Mindezek mellett azt is meg kell említeni, hogy olyan alkatrészeket is piacra dobnak, amelyek pontosan illeszkednek az egyes Hajdu bojler típusokba. Fontos nekik és a vásárlóknak is az, hogy ha gond adódik a szerkezettel, akkor ne kelljen egy egészen újat vásárolniuk, hanem a problémás alkatrészeket könnyedén ki lehessen cseréltetni bennük. Ez nem mindegyik külföldi márkáról mondható el.

A fogyasztói társadalomban ugyanis a külföldi gyártók arra figyelnek, hogy egy bizonyos garanciális év után már ne működjenek a berendezéseik és ne legyenek javíthatóak. Így a vásárló kénytelen lesz egy teljesen újat venni belőle. A Hajdu bojler nem ezt a szemléletet vallja, és ez látszik a vásárlóik elégedettségéből is.

Print Friendly, PDF & Email