Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Kaparófa, hogy ne bútort karmolja a cica

Hasznos kaparófa

Bár sokan azt gondolják a macskákról, hogy naphosszat henyélnek, alszanak a kanapén vagy a helyükön, nincs velük semmi gond, azonban ezek a kis szőrmókok igen játékosak és a körmeik élesítésére is sok időt fordítanak.

Ha éppen nincs kéznél kaparófa, azzal végzik ezt a műveletet, ami akad. Ezért gyakran megtörténik, hogy a kis huncut összekaparja a kárpitot, a bútorokat vagy az ajtókat. Persze nem tudunk rájuk igazán haragudni, hiszen állatok és nem fogják fel azt, milyen kárt csinálnak. Egy jó minőségű kaparófa megvételével, szinte biztosan kiküszöbölhetjük ezeket a problémákat. Mivel a cicák természetüknél fogva élesítik a körmeiket, minden bizonnyal birtokba is veszik az új játékszert.

Az elcanino.hu webáruházban kiváló színvonalú kaparófa felhozatalból van lehetőség választani, tehát ide érdemes jönnie a vásárlás érdekében. Van itt szőnyeg kaparófa, hullámos, sőt, olyan is, amelyik odúval és fekhellyel van ellátva. Igazi örömet fog látni a kedvencén, ha beszerez neki egy ilyen darabot.

Print Friendly, PDF & Email