Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Lakástakarék kalkulátorral jobban ki lehet igazodni a lakástakerékpénztárak világában

Ezzel a lakástakarék kalkulátorral egy helyen kiszámolhatja és összehasonlíthatja az összes pénzintézet adta lehetőségeket.

Amikor valaki szeretne kirepülni a családi fészekből, akkor elkerülhetetlen a saját lakás vásárlása. Kétségtelen, hogy ez az ember életének egyik legfontosabb döntése, ezért semmiképpen sem szabad elhamarkodni. Szerencsére adott egy speciális kalkulátor, amelyik segíteni tud a döntéshozatalban. Ezzel a lakástakarék kalkulátorral egy helyen kiszámolhatja és összehasonlíthatja az összes pénzintézet adta lehetőségeket.

Miért is annyira fontos a saját lakás? Nos, nem vitás, hogy a magyarok és sok más kelet-európai nép jobban ragaszkodnak a saját ingatlanhoz, mint például a németek, svájciak, belgák vagy épp az amerikaiak. Pontosan emiatt jól teszi az ember, ha minél hamarabb gyűjteni kezd rá. Miért is érdemes a lakáskassza mellett dönteni, illetve a bármilyen lépés előtt egyeztetni, számolgatni a lakástakarék kalkulátorral? Nos, a legfontosabb az, hogy adottak az adózási és támogatási előnyök.

Fontos tudni, hogy minden egyes lakáskasszára 30%-os, évente legfeljebb 72 ezer forintos állami támogatás jár. Mivel a leghosszabb futamidő 10 év, ezért az teljes támogatás összege elérheti a 720 ezer Forintot is. A lakástakarék kalkulátorral ezt könnyedén ki lehet számolni. Hatalmas pozitívum a második adóelőny is, ami az állami mellett van. Ez abban nyilvánul meg, hogy a betéti kamat után nem kell kamatadót és még EHO-t sem fizetni. 2018-ban ez nem jelent mást, mint azt, hogy nem szükséges többé 15%, illetve 6%-ot sem az államnak.

Ennek köszönhetően pedig a nyereség teljes egésze az embert illeti. Hogy pontosan mi mennyi, egyszerűen kiszámolható a lakástakarék kalkulátorral. Ha valakinek bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, nyugodtan fordulhat a lakastakarekpenztarak.hu oldalon megtalálható szakemberekhez, akik azonnal rendelkezésre állnak, legyen szó bármilyen kérdésről is. Az itt fellelhető lakástakarék kalkulátorral az ember biztosan megkönnyíti a dolgát, sőt, mivel kérni lehet a munkatársak segítségét is, egyöntetűen elkerülhetők a rossz döntések. A fiataloknak szinte már kötelező ezzel a lehetőséggel élni.

Print Friendly, PDF & Email