Webdesign és arculatépítés
Kategória

A megújulni képes baseball sapkák

Baseball sapkák

Egyre inkább bebizonyosodik, hogy azok a találmányok élik túl az éveket, amelyek az alapvető funkciójukon, képesek túllépni és megújulni. A baseball sapkák egyértelműen a túlélők kategóriájába sorolhatóak, hiszen már több mint száz éve jelen vannak a piacon.

A kezdetekben elsősorban funkcionális darabok voltak, amelyek a napfénytől óvtak és ahogy a neve is elárulja, a népszerű amerikai sport, a baseball ruházatához tartoztak. A baseball sapkák mára divatos kiegészítőkké váltak, amelyek évszaktól függetlenül hordhatóak. Sokféle színben és méretben elérhetőek. Sildjük mérete és keménysége is változó.

Napjainkban ismert színészek, rendezők, zenészek, politikusok kedvelt utcai viselete. Mivel a baseball sapkák ennyire népszerű darabok, a különböző vállalatok is előszeretettel használják reklámajándékként. Emblémázásuk kedvező, hiszen jól látható helyre lehet elhelyezni, ugyanakkor nem okoz sok fejtörést a betűméret kiválasztása sem. Előny az is, hogy a különböző korosztályok és nemek kedvelt viselete lehet.

Print Friendly, PDF & Email