Webdesign és arculatépítés
Kategória

Milyen a magas njívójú betonkerítés?

Minőségi betonkerítés

Természetesen mindenki olyan kerítés mellett akar dönteni, amelyik megbízható, strapabíró és minőségben első. Hazánkban is számos jó betonkerítés vehető meg, azonban akadnak olyanok is, amelyeket érdemes messziről elkerülni, hiszen alig egy év után megmutatják, hogy miért is volt kedvezőbb az árúk.

A betonkerítés rossz minőségének egyik árulkodó jele, a beton felületének sima jellege vagy a sok, kis méretű lyuk megléte. Nyilvánvalóan a sima a jobb, ez jelzi, hogy jobb minőségű betonból készült a kerítéselem. Az apró lyukakba télen belemegy a víz, és fagy esetén feszíteni kezd.

Ez pedig azért lesz hosszútávon káros, mert ez nagyon lassan, de sajnos biztosan a kerítés felületének morzsolódásához vezet. Az apróbb lyukak eltüntethetők azzal, ha a betonelemet átfesti az ember. Emellett nem csupán a látható jelekre kell koncentrálni. Ezeken kívül ott van az, hogy milyen cégtől is akar vásárolni az érdeklődő és az mennyi garanciát ad a betonkerítés fajtára. Egyértelmű, hogy a hosszú garancia jó jel, hiszen a forgalmazó is bízik a produktumban.

Print Friendly, PDF & Email