Webdesign és arculatépítés
Kategória

Oldja meg velünk a Telc nyelvvizsga feladatok mindegyikét!

Telc nyelvvizsga feladatok

Telc nyelvvizsga feladatok

Szükségét érzi, hogy tovább képezze magát, esetleg az elejétől szeretné kezdeni a nyelvtanulást? A BeHappy nyelviskola erre lehetőséget nyújt. A tízhetes képzésen az órák alatt a szókincsfejlesztés mellett a Telc nyelvvizsga feladatok mindegyikét begyakoroltatjuk Önnel, hogy biztosan ne érje meglepetés majd a vizsgán.

Nyelviskolánk eltér a megszokott nyelviskoláktól, itt a legelső találkozás, óra alkalmával egy nyelvtudásfelmérő tesztet készíttetünk a jelentkezőkkel, ebből tudjuk megállapítani, hogy Önnek mik az erősségei,

és melyek azok a részek, ahol szüksége van a segítségre. Ennek és céljainak alapján készítünk Önnek egy egyedi tanmenetet, amelynek a segítségével gyorsan és eredményesen haladni fog. A Telc nyelvvizsga feladatok írásbeli és szóbeli részekre oszlanak.

A feladatok a vizsga szintjének megfelelően, ami lehet alap-, közép- és felsőfokú, bővülnek ki az elvárt ismeretek felméréséhez. Érdemes tehát olyan nyelvvizsgát választani, amellyel valós tudást és diplomát szerezhet, és ezáltal bárhol megállja helyét.

Print Friendly, PDF & Email