Webdesign és arculatépítés
Kategória

A szórófejjel egyszerű az öntözés

Szórófej

Lehet megunta már, hogy a szabad estéin is a locsolással kell befejezze a napot azért, hogy a pázsitja egész évben ugyanolyan zölden tündököljen. Pedig ezen egy alapvető öntözőrendszerrel is sokat lehetne segíteni. Például egy olyan egyszerű kellék, mint a szórófej lényegében elvégzi a tényleges munkát, hiszen a vízkijuttatás feladatát átveszi az ember kezéből.

A kiszerelések többsége egy apró tárgyat jelent csupán, mégis a hatékonyságon óriási mértékben javítani tud egy ilyen termék. Általában a föld alá süllyesztik, így nem okoz semmifajta akadályt, mert a locsolás után újból eltűnik, nem fog senki megbotlani benne.

A szórófej típusai a felhasználástól függően eltérők lehetnek, hiszen van, hogy nagyobb területen alkalmazzák ezeket, amikor is a nagyobb nyomás, az esőszerű öntözésre van szükség, míg a kisebb kertekben teljesen megfelelnek a rotoros kivitelezések is. A vízsugár és a locsolás szöge általában mindegyik kiszerelésnél állítható, ezért könnyen felszerelhető és karbantartható, tehát megéri így megoldani a rendszeres öntözést.

Print Friendly, PDF & Email