Webdesign és arculatépítés
Kategória

Website design és SEO párhuzamosan

Website design és SEO

Website design és SEO

Furcsa verseny lett ez az internetes staféta, először azon versenyeztek a cégek, hogy a legeredetibb honlapjuk legyen, majd később, hogy a Google kereső első oldalán szerepeljenek. A mai világban, ha valaki jövedelmező honlapot szeretne, egyaránt meg kell feleljen a website design követelményeinek és a keresőoptimalizálás szigorú feltételeinek is.

Egy céges honlap akkor igazán érte el a célját, ha a látogatói törzsvendégekké válnak és gyakran visszatérnek olvasgatni, vásárolni. Ahhoz, hogy az érdeklődő egyáltalán rátaláljon a honlapra, kötelezően át kell essen egy szigorú SEO ellenőrzésen.

Párhuzamosan a honlap értékes információkkal és website design elemekkel szükséges kiépíteni, úgyhogy a Google kereső és a látogató is maximális pozitív véleményt formáljon. Egy szép eredeti kivitelezésű grafika, hamar megragadja a honlapot látogatókat, de nagyon fontos, a benne található mondanivaló is. Ugyanakkor vigyázni kell, hogy a website design és a honlap gyorsasága, optimális egyensúlyban legyen, egy szakadozva működő oldal negatív hatással lesz a látogatókra.

Print Friendly, PDF & Email