Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A digitális TV adás és a mobilnet újdonságai

Mobilinternet az Inviteltől

Mobilinternet az Inviteltől

Felmérések szerint ma Magyarországon közel 2,5 millió okostelefon és egyéb olyan eszköz található, amivel minőségi mobilinternetezésben lehet része a lakosságnak. A legtöbb weboldal és cégtulajdonos már felismerte, hogy potenciális ügyfél van mindazokban, akik ilyen modern, internetezésre is alkalmas eszközökkel rendelkeznek, hisz a mobilnet egy olyan lehetőséget adott az embereknek, ami megengedi, hogy az internetezés ne legyen helyhez kötött. A felhasználók bárhol és bármikor elérhetnek olyan információkat, amelyekre szükségük van.

Ehhez azonban olyan gyors és biztonságos, stabilan működő mobilinternet csomagokra van szükség, amit jó eséllyel csak az Invitel szolgáltat. Az ehhez szükséges hálózatot a Telenor biztosítja, ami a felhasználóknak az addigi ismeretlen szolgáltatás szabadságát adja.A mobilnet újdonságai közé tartoznak azok a csomagok, amelyeket igény szerint lehet választani, attól függően, hogy adott felhasználó milyen adatforgalomra számít, milyen internetezési szokásai vannak.

Választani lehet 2GB, 4GB, 9GB, vagy 20 GB adatforgalmat biztosító csomagok között, mint minden szolgáltatás igénybe vétele előtt érdemes átolvasni a feltételeket, de tény, hogy a hosszabb ideig tartó szerződés esetén meglepően kedvező havi díjat kínál a szolgáltató.

Hasonlóan a modern mobilinternethez, a digitális televíziózás megjelenésével is egy új fajta szórakozási élmény nyílik meg a lakosság előtt. A digitális TV adás az egész országban megtörtént digitális átállással nem mindenki számára vált elérhetővé. Az Invitel előfizetői ebből a szempontból kényelmes helyzetben voltak, mert az átállás során semmilyen tennivalójuk nem volt csak élvezni az új technológiás vizuális élményt.

A digitális TV szolgáltatás szintén különböző ütemben kínálja a csomagokat, hogy a szolgáltató minél mélyebben és szerteágazóan tudja lefedni a lakosság igényeit.

Bővebb információért keresse az Invitel weboldalát.

Print Friendly, PDF & Email