Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A férfiakat is érinti a hólyaggyulladás

Hólyaggyulladás

Hólyaggyulladás

Az urak általában nem szívesen vallják be, ha egészségügyi problémájuk akadt, mert semmiképpen nem akarják felkeresni az orvost. Azonban ez nem tesz jót a testüknek, hiszen például a hólyaggyulladás állapota könnyen súlyosbodhat.

Ha a probléma rendszeresen visszatér, akkor nem szabad tovább várni a kezeléssel. A tünetek mérséklése érdekében egyre nagyobb szerepet kap a Cystistat nevű készítmény. Az oldat negyven milligramm hialuronsavat tartalmaz, amely képes helyreállítani a hólyag sérült rétegét.

Így a baktériumok nem képesek irritálni a mélyebben rejlő szinteket, és csökken a hólyaggyulladás gyakorisága. Végre a férfiaknak sem kell azzal szembesülniük, hogy állandóan ki kell menniük a toalettre, mert nem tudnak pihenni az állandó vizelési inger miatt.

A hólyaggyulladás okozta fájdalom is elmúlik a Cystistat segítségének köszönhetően. A használat érdekében fel kell keresni egy orvost, aki tud segíteni a katéter behelyezésében. A tünetek már pár oldat bejuttatása után is jelentősen csillapodhatnak.