A kézi fűrész minden házba kell

Kézi fűrész

A ház körül mindig akad valamilyen „vágni való”. Hol kisebb ágakat kell lenyesni, hol pedig deszkákat, falapokat kell elvágni. A kézi fűrész ezért több mint szükséges eszköz a kertben és a műhelyben.

A fákat mindig rendben kell tartani, ehhez pedig nem elegendő a metszőolló. Sokan szeretnek barkácsolni, ezt-azt fából saját kezűleg elkészíteni. A különböző feladatok pedig más-más vágóeszközt igényelnek. A Fiskars és Gardena márkák professzionális fűrészekkel látják el mindazokat, akik ilyen szerszámokat igényelnek. A denakert.hu webáruházban többféle termék között lehet válogatni, mint a barkácsfűrész, a fix pengés, az egyenes, az építőipari, az összecsukható vagy a kerti kézi fűrész. Az építőipari például száraz ágak fűrészeléséhez javasolt, húzó mozdulattal használható.

A barkácsoláshoz való fajta alkalmas a finom fogazású száraz falapok és deszkák vágásához. A praktikusság és a biztonság céljából csúszásmentes nyéllel és ujjvédővel rendelkezik. Ha Önnek is kézi fűrészre van szüksége, keresse fel a webshopunk kínálatát!