Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A landing page design az első benyomást adja

Landing page design, az első kontaktus

Landing page design, az első kontaktus

Vannak dolgok az interneten, amit teljes mértékben le lehet szabályozni, minden, amit egy honlap hozhat a konyhára, azt hozzávetőlegesen előre ki lehet számolni. Ezért a vállalkozók a honlap indításánál, nagy hangsúlyt fektetnek a költségek és leendő jövedelmek egyensúlya között.

A Google helyezés jelentősége egy honlap esetén nyilvánvaló és az is tiszta mindenki számára, hogy a landing page design mennyire befolyásolhatja a honlapra látogató döntéseit. A kimutatások azt a tényt hozták világosságra, hogy a honlapokon böngészők néhány másodperc alatt döntik el, hogy a weboldal számukra érdekes, azt a célt szolgálja, amire számítottak.

Egy online bolt esetében ezek a másodpercek egyenes arányban állnak a profittal. Ezért nagyon fontos a honlapra érkező első benyomása, amit nagymértékben fokozhatja a landing page design. Azonban figyelembe kell venni, hogy a grafikák és animációs elemek csak akkor vannak segítségre, ha ezek nem nehezítik a honlap működését, mert a gyorsaság is egy fontos tényező.