A mezőgazdasági fólia fontosabb tulajdonságai

Mezőgazdasági fólia

A globális felmelegedés miatt egyre szélsőségesebbé válik az időjárás, ami nagyon nehéz helyzetbe hozzá a mezőgazdasággal, illetve a növénytermesztéssel foglalkozó embereket.

Azonban a mezőgazdasági fólia segítségével megelőzhetővé válik a termények károsodása, ezért még időben gondolni kell a beszerzésére. A shop.zalapack.hu weboldalon fekete és átlátszó változatban is lehetőség van a vásárlásra. A mezőgazdasági fólia sötétebb típusa elsősorban takarási célokra alkalmas, az átlátszó pedig sátor építésére való.

Méterre szabott változatban vásárolható meg. Újabban tekercses formában is a vevők rendelkezésére áll, ami 60 méter hosszúságú. Mindegyik típus raktáron van, ezért érdemes minél hamarabb leadni a rendelést.

A mezőgazdasági fólia a minősége szempontjából is jó vétel. Korrekt árért cserébe vásárolható meg a weboldalról. 120 vagy 150 mikronos vastagságban kapható. A tekercses változat UV-álló, tehát megvédi a növényeket a káros napsugaraktól. Rendelés esetén néhány napon belül megérkezik a csomag. További információ a honlapon található.