Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A műanyag redőny az egyik legkedveltebb árnyékolástechnikai termék

Árnyékolástechnika sok éves szakmai tapasztalattal

Árnyékolástechnika sok éves szakmai tapasztalattal

Kétségtelen tény, hogy az árnyékolástechnikai termékek közül leginkább a redőnyök terjedtek el. Ez érthető is mivel az elmúlt évtizedben egyre nagyobb igény jelentkezett a nyílászárók szigetelésének javítására, amivel lényeges fűtési és hűtési költséget lehetett megtakarítani. Mint ahogy az a későbbiekben bebizonyosodott erre a célra az egyik legjobb megoldás a redőnyszerelés.

Napjainkban a vásárló bőséges kínálatból választhatja ki azt a redőnytípust ami az elképzeléseinek, adottságainak és nem utolsósorban a pénztárcájának leginkább megfelelő.

A redőnyök készülhetnek a drágább alumíniumból is , de ha az ár befolyásoló tényező, akkor nem kell habozni, mert a műanyag redőnyök is tökéletesen ellátják a fent említett feladatokat és mindezt alacsonyabb árért.

Sőt a legolcsóbb hagyományos műanyag redőnyön túl mód van a sokkal korszerűbb, de alig drágább új típusú műanyag redőnyt is választani, ami esztétikusabb megjelenést, hosszabb élettartamot és könnyebb kezelhetőséget biztosít.

A redőnyök közül hazánkban a legelterjedtebbek a műanyag redőny, ami könnyedén kezelhető és karbantartható, s minden fontos szempontból ideális egy háztartás számára.
A műanyag redőnyök hőszigetelő tulajdonsága ideális, de ez természetesen igaz a hangszigetelésre és általánosságban a megbízhatóságra. Emellett fontos megemlítenünk, hogy az említett redőnytípus az árát illetően is kedvező, ami sok esetben döntő érv a műanyag redőnyök mellett.

Nem érdemes halogatni a döntést, mert a redőnyökkel a lakásokat nyáron hűvösebben, míg télen melegebben tartják, azaz energiát, ezáltal pénzt spórolhat meg.

Cégünk vállalja a legtöbb redőnytípus legyártását és felszerelését, s mindezt  rövid határidőn belül, olcsón és minőségi kivitelezéssel.
A Szabó Árnyékolástechnika több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, így a nálunk vásárolt redőnyök garantáltan hosszú távú megoldást nyújtanak majd. Ugyanakkor a redőnyök mellett cégünk kínálatában megtalálhatóak egyéb árnyékolástechnikai eszközök is. Amennyiben a redőnyökön túl belső árnyékolókra is szüksége van, például reluxára vagy szalagfüggönyre, kérjük, hogy ne habozzon! Keressen fel minket a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, ugyanis a Szabó Árnyékolástechnika minden problémára megoldást talál.
Ha pedig megszeretné tekinteni a részletes szolgáltatásainkat és terméklistánkat, kattintson a weboldalunkra, ahol minden fontos információt megtalál az érintett kérdésekben.
További jó böngészést és sikeres vásárlást kívánunk!