A páramentesítő széles körben alkalmazott gép

paramentesito

Páramentesítő

Nem is gondolnánk, mennyire hasznossá egy párátlanító. A nyirkosság nemcsak az otthonunkban ütheti fel a fejét, ezért ugyanolyan fontos lehet a páramentesítő működtetése irattárakban, múzeumokban, pincékben is, mint a lakásunkban.

Természetesen alapjáraton otthoni használatra lett tervezve, ahol segít elvonni a levegőből a nedvességet, így megszűnik a nehéz levegő érzete, a dohos szag és meggátolja a penész kialakulását is. A páramentesítő működése egyszerű.

Az áram alá helyezése után, csak be kell kapcsolni és máris dolgozik. A megtelt tartályt kell időnként üríteni, amit rendszerint a gép hanggal vagy fényjelzéssel hoz az Ön tudtára. Képes nagyon nagy helyiségeket is szárazon tartani, segít megszüntetni az izzadó falak, a párásodó ablakok jelenségét. A páramentesítő a fürdőszobában is nagy segítség lehet, ahol nehezebben száll el a gőz. Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg a különféle esztétikus és praktikus modelleket! Válasszon kedvére közülük! Keresse meg azt, amelyik az Ön elvárásait tökéletesen kielégíti!