Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A pezsgő bolt hatalmas kínálata

Pezsgő bolt

Már megszokott dolog, hogy a múzeumoknál, látványosságoknál olyan bolt is található, ahol különböző szuvenírek kaphatóak. A pezsgő bolt a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont területén található, így az érdekes tárlat után, a látogatók bevásárolhatnak a fantasztikus pezsgőkből. Ez az ideális hely a válogatásra, hiszen itt mindenféle Törley megtalálható, egy helyen van mindegyik típus.

A vásárlók miután megismerkedtek a Törley, a Hungaria és a Francois pezsgők történetével, itt meg is vásárolhatják azokat. A pezsgő bolt a gyerekeknek és a fiatalkorúaknak is tartogat meglepetéseket. Ha nem is italt, de Törley logóval ellátott ruhaneműket, ajándéktárgyakat nekik is vásárolhatunk.

Ezek mellett, a pezsgőzés kellékeit, poharakat, jégvödröt, jégtálat, visszazárót is be lehet szerezni a pezsgő boltból. Azoknak is találunk itt valami finomat, akik nem fogyasztanak alkoholt. Tudta, hogy rosé és fehér alkoholmentes Törley is kapható? A bolt kihagyhatatlan pontja a látogatásnak. Ön is legyen részese ennek!

Print Friendly, PDF & Email