Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A szabadulószoba kupon kiváló ajándék

Szabadulószoba kupon

Nem tudod, hogy mit vegyél ajándékba valamelyik szeretett családtagnak? Nem akarod ismét csokoládéval, borral vagy plüssállattal meglepni? Akkor a szabadulószoba kupon csodás választásnak fog bizonyulni.

A segítségével olcsóbban lehet részt venni a kiválasztott küldetésben. Gyűjteni kell egy elszánt csapatot a feladatok megoldásához. A Mindquest weboldal segítségével el kell dönteni, hogy melyik pálya legyen a befutó. A szabadulószoba kupon segítségével le kell foglalni az időpontot minél előbb.

A megadott napon egy kicsit hamarabb meg kell érkezni a helyszínre az eligazítás érdekében. Az sem jelent problémát, ha valaki nem játszott még ilyen játékot, mert egy kis segítséggel valószínűleg így is sikerülni fog a küldetés teljesítése.

Szükség lesz egy kis logikára és kreativitásra a feladatok megoldásához. Éppen ezért azt mondhatjuk, hogy a szabadulószoba kupon remek ajándék azoknak, akik imádják a kalandot és az izgalmakat. Mivel csupán 60 perc áll rendelkezésre a kijutás érdekében, ezért mindenkinek sietnie kell.

Print Friendly, PDF & Email