Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Az ombre köröm az új trend

Ombre köröm

Néhány évvel ezelőtt új trend indult hódító útjára a nők körében. Az ombre hajfestés nagyon leegyszerűsítve azt jelenti, hogy valakinek színátmenetes lesz a frizurája. Például, örök slágernek számít a barnából szőkébe való átmenet.

Mostanában pedig az ombre köröm lesz egyre népszerűbb, a különlegességének köszönhetően. Az elkészítése nem annyira bonyolult, de azért igényel egy kis odafigyelést. Be kell szerezni egy olyan szivacsot, amelyiknek a körömhöz hasonló a mérete.

Lehetőleg ne legyen túl levegős, mert így az ombre köröm nem lesz tökéletes. Ki kell választani a felvinni kívánt színeket, majd egymás mellé fel kell kenni ezeket a szivacsra. Ezt követően rá kell nyomni a már lakkozott körömre. Ideális esetben a színek átmenetet fognak képezni egymás között.

Az eredmény lélegzetelállítóan szép lesz, ha jól sikerült az árnyalatok kiválasztása. Nincs akadálya a szokatlanabb kombinációk kipróbálásának sem, ha az ombre köröm elkészítése jelenti a célt. A gellakk.com oldalon beszerezhetőek az alapanyagok és a kellékek.

Print Friendly, PDF & Email