Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Bacitól mentes szűrt víz

Szűrt víz

A víz színe nagyban árulkodik arról, hogy milyen összetevőkből van sok belőle. Ha fehéres színű, akkor valószínűleg kalcium és magnézium lehetnek benne. A szűrt víz jellemzője, hogy teljesen tiszta, áttetsző.

A vöröses színű víz pedig a túl sok vasat jelzi. Ha Ön tudatosan táplálkozik, akkor nem tekinthet el attól, hogy milyen vizet fogyaszt. Van olyan ember, akinek jót tesz a vasban gazdag víz, mert éppen abból van hiány a szervezetében. De a kiegyensúlyozottan táplálkozó embernek nincs szükségük túlzott vas vagy kalcium bevitelre a vízből. A szűrt víz ezeket mind kiiktatja és egyensúlyba helyezi az összetevők arányát.

Olyan készülékek is léteznek, amelyek akár a klór ízét szintén semlegesítik, amit gyakran lehet tapasztalni a legtöbb város csapvizénél. A klórral próbálják elejét venni annak, hogy ne szaporodjanak a vízben a káros mikrobák.

De ez nem azt jelenti, hogy sikerrel is járnak. Az egészségre káros baktériumoktól mentes szűrt víz csak egyes, különösen precíz víztisztító berendezés sajátja.

Print Friendly, PDF & Email