Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Decembertől gyógyászati segédeszközök a Cardo matracai

Cardo matracai

Cardo matracai

A GYEMSZI (Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet) ősszel végzett hivatalos vizsgálatai alapján a Cardo bizonyos termékeit gyógyászati segédeszköznek minősítette. A vizsgálat és a minősítés ékes példája annak, hogy a Cardo matracok minőségét elismerik, nem utolsó sorban a minősítés hozzásegíti a vásárlókat, hogy decembertől a matracokat egészségpénztári kártyára is elszámolhassák.

A Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. hazánkban a pihentető, egészséges alvás szakértőjeként vált ismertté, matracai pedig népszerűvé. A saját fejlesztéseknek köszönhetően az Egészség Center például képes alátámasztani a test középső harmadát, így teljesen természetes helyzetben tartja a gerincet alvás közben, ehhez járul hozzá a Cardo Tech rugórendszer is. Ezzel az innovációval a Cardo matracok az egészséges alvás feltételeit maximálisan megteremtik, ezért is ajánlják az ortopéd szakorvosok ezeket gerincproblémák esetére, vagy azok megelőzésére is.

Jelenleg 19 egészségpénztárnál lehet a következő matrac típusokat elszámolni: a Silver, a Gold, a Prémium kategóriás, továbbá az iSpace és a Masterpiece matracokat. Az egészségpénztárak listája folyamatosan bővülni fog, a részletekről pedig a boltokban, valamint a cég weboldalán lehet tájékozódni.

A Cardo matracok nem csak hazánkban, hanem Európa szerte híressé váltak, ugyanis 2013-tól a gyártó lett a hivatalos ágy és matrac beszállítója a Hilton szállodáknak egész Kelet Közép-Európában.

További információ: http://cardo.hu/hirek/gyogyaszati-segedeszkoz-minositest-kaptak-a-cardo-matracai

Print Friendly, PDF & Email