Egyre népszerűbbek a hair transplant clinic ajánlatok

Hair transplant clinic

Az olyan szépségipari szolgáltatások népszerűsége, mint a hajátültetés, könnyen magyarázható, hiszen a férfiak 30-50%-a szenved különböző mértékben ebben a megbetegedésben. Számukra az erre szakosodott hajgyógyászattal foglalkozó rendelők jelentenek megoldást.

A hair transplant clinic kiválasztásakor figyelembe kell venni a létesítmény technikai felszereltségét, a személyzet képesítését és a kezelt betegek értékelését. A legfontosabb kritérium maga az alkalmazott hajátültetési módszer és a művelet eredményére vonatkozó írásbeli garancia.

Manapság, a legelismertebb hair transplant clinic intézmények a FUT, HFE és FUE technikákat használják. Hazánkban jelenleg számos klinika nyújt szolgáltatást a hajhagymák transzplantációja terén.

Némelyikük viszont csupán kozmetikára vagy plasztikai sebészetre szakosodott és nem rendelkezik a trichológia területén jártas szakemberekkel, de mégis szerepel kínálatukban a hajátültetés. Mások viszont hozzáértő hair transplant clinic rendelők és csak speciális szolgáltatások nyújtásával foglalkoznak.