Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Extrém meleg finn szauna

Szauna kedvező áron

Amennyiben szaunát szeretne az otthonába, úgy a vásárlás előtt érdemes megteremtenie a szükséges feltételeket. Elsősorban helyre van szükség, hogy az adott méret könnyedén összeállítható legyen a kiválasztott helyiségben.

Továbbá, a finn szauna esetében arra is gondolni kell, hogy elérhető legyen a közelből 3 fázisú áramellátás, ugyanis a villanykályháknak, amelyeket egyébként tartalmazza az alapár is, jóval jelentősebb az áramfelvételük.

Ezzel szemben, az infraszaunához egyetlen monofázisú konnektor megléte is elegendő. A finn szauna egyszerű vezérléssel van ellátva és a szellőzése is tetszés szerint szabályozható. A gyors telepítés mindkét típusnál egyaránt érvényes, hiszen a kész elemeket percek alatt össze lehet állítani.

A finn szauna megrendeléséhez látogasson el a szauna.hu webáruházba és válassza az igényeinek leginkább megfelelőt! A fizetéssel ráér a házhozszállítás után is, ami egyébként térítésmentes. Önnek csupán a finn szauna vételárát kell kifizetnie, egyéb költségei esetleg a megnövekedett villanyszámlán fognak majd mutatkozni.