Fog implantátum hiányos fogsor ellen

Fogorvosi rendelő

Önnek is hiányos a fogsora? Elege van már azokból a kellemetlen helyzetekből, amikor nem mosolyoghat őszintén? A fog implantátum megoldást kínál ezen gondjaira.

A dentalcenterkelemen.hu weboldalon megkaphatja a szükséges alapvető információkat és további kérdéseivel is jelentkezhet náluk a fog implantátummal kapcsolatban. Akármilyen témát érintő dologra is volna kíváncsi, a fogászat szakértői készséggel nyújtanak segítséget, hogy tisztábban láthasson.

A fogbeépítések a páciensek jelentős százalékánál alkalmazhatóak. Ön se higgye azt, hogy beleesik abba a kevesebb, mint 1 százalékba, akiknél nem végezhető el az eljárás. A teljes állcsont helyreállítása 72 órán belül lebonyolításra kerül, de ehhez legalább 8 darab fog implantátumot kell beültetni.

A cég ajánlata tartalmazza a teljes tervezést, a sérült illetve nemkívánatos fogak eltávolítását, a sebek szakszerű módon történő ellátását, 2 alkalmas panoráma röntgenezést, továbbá háromszori Bemer-terápiás kezelést, ami a gyógyulási időt rövidíti le.