Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Ingatlan hirdetések portálja

Adja fel ingatlan hirdetését az ingatlantajolo.hu portálon!

Adja fel ingatlan hirdetését az ingatlantajolo.hu portálon!

Amikor ingatlant szeretnénk eladni mindig arra törekszünk, hogy a lehető legkisebb járulékos költséggel  tegyük azt. Az ingatlan hirdetések kapcsán pedig mindig azt szeretnénk elérni, hogy olyan megbízható portálon jelentethessük meg hirdetésünket, ahol valóban potenciális vásárlók tekintik meg hirdetésünket.

Az ingatlantajolo.hu a magyar piac egyik meghatározó ingatlan hirdetési portálja, várja mind a magánszemélyeket, mind az ingatlanközvetítő cégeket hirdetéseikkel.

Mivel ma már az emberek lényeges többsége az interneten tájékozódik szinte minden szegmensben az árakat illetően, sőt egyre nagyobb divata van az internetes vásárlásnak, így nem csoda, ha az ingatlan piac is megtalálta ezt a remek felületet, és úgy tűnik professzionális módon ki is használja.
Ha Ön ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni az egyik legkiválóbb helyen jár az ingatlantajolo.hu oldalon, ha a piaci árakat, piaci trendeket szeretné feltérképezni, mivel egy olyan nagy forgalmú portálról beszélünk, ahol napi szinten több száz hirdetés kerül aktiválásra.

Nem elhanyagolható tény természetesen, ellentétben az egyéb internetes kereskedéssel, hogy ingatlan esetében különös elővigyázatossággal kell eljárnia akár a vevőnek, akár az eladónak.

Minden jogi és valós alapot meg kell állapítani ahhoz, hogy egy ingatlan vásárlást le lehessen bonyolítani, épp ezért nem meglepő, ha a biztonságosság érdekében az ilyen jellegű portálok fizetősek. Magánszemélyeknek viszont 1 darab ingatlan hirdetés feladása ingyenes, ugyanúgy ingatlanközvetítő irodák, cégek számára az első 2 hónap ingyenes, amiben korlátlan mennyiségű hirdetés feltölthető. Bővebb információért látogasson el a weboldalra!

Print Friendly, PDF & Email