Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Konnektorba dugható EGLO fali lámpa

EGLO fali lámpa

Nem mindig vagyunk könnyű helyzetben, ha egy új, oldalfali lámpát szeretnénk felszereltetni. Ez rengeteg fúrással és faragással járhat. Az sem túl esztétikus, ha a vezeték a falon kívül, egy kábelcsatornában fut.

Jobb, ha inkább a csatlakozóba rakható EGLO fali lámpa megvásárlása mellett döntünk. Így nem kell a beszereléssel szenvednünk, hiszen egyetlen mozdulattal megoldható a világítás kérdése. Bármelyik szobában lehet használni. Tartozik hozzá egy kapcsoló is.

Az EGLO fali lámpa erősen világít a benne lévő, LED fényforrásnak köszönhetően. Mivel apró a mérete, ezért az utazások idején jól használható. Melegfehér (3000 kelvines) fénnyel világít. Üveg- vagy műanyag búrás változatban is megvehető. Az egyikük képes a színváltoztatásra.

Főleg fémes vagy fehér színben kapható az EGLO fali lámpa. Házilag cserélhető fényforrás vagy panel található benne. Az üzemeltetése egyáltalán nem kerül sokba, mert az A energiahatékonysági osztályba tartozik. Vásárlóbarát áron vehető meg a webáruházból, ezért mindenképpen rendeljünk belőle egyet!

Print Friendly, PDF & Email