Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Macska fájdalomcsillapító a fájdalom enyhítéséért

Macska fájdalomcsillapító

Bár a bölcsesség szerint a macskáknak 9 életük van, ez nem azt jelenti, hogy időnként ne küszködnének egészségügyi gondokkal. Szívszorító látni, amint szenvednek, ezért enyhíteni kell a kínjaikon.

A fito-store.com weboldalán kapható macska fájdalomcsillapító már sokszor bebizonyította a kiválóságát. Gyógynövények felhasználásával készült, ezért kíméletesen szünteti meg a fájdalmat. Az állat néhány óra múlva várhatóan jobban lesz és javul a közérzete. Szívesebben fogadja az ételt és játékosabbá válik.

A macska fájdalomcsillapító azon az elven működik, hogy nem szabad teljesen megszüntetni a kellemetlenséget, hiszen a sajgó testrésznek pihenésre van szüksége. Ha teljesen elmúlna a fájdalom, akkor a cica nem kímélné magát és lehet, hogy később emiatt még rosszabbul lenne. A beadásra napi 2 alkalommal kell sort keríteni.

A port érdemes belekeverni az ennivalóba. Ügyelni kell arra, hogy lehetőleg kiürüljön a tál. Ha a macska fájdalomcsillapító szedése mellett sem enyhülnek a panaszok, akkor szükségessé válik az állatorvos felkeresése.

Print Friendly, PDF & Email