Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Milyen egy jó sminkes?

Keressünk egy jó sminkest

Keressünk egy jó sminkest

Bizonyára mindenki tudja, hogy egy fotózáson, divatbemutatón vagy akár a filmekben is komoly szerepe van a megjelenésnek. A magas színvonal elérhető úgy, hogy a modellek értik a dolgukat, de ugyanakkor a felkészítésük is nagyon fontos. A sminkes szerepe ebben az esetben kulcsfontosságú, ugyanis a megfelelő technika használata során olyan egyedi alkotásokat készít, amelyek minden fényképet feldobnak.

Az arckifejezés is sokkal dinamikusabb lesz, ha megfelelően ki van sminkelve az alany. Sokan azt gondolják, hogy bárki elkészíthet egy sminket, ha megvan hozzá a felszerelése. Ez több okból is hibás feltételezés. Egyrészt nem mindegy, milyen márkájú termékekkel készül a smink. A rossz minőség nem tart sokáig, és az eredménnyel sem lehet büszkélkedni.

Továbbá, az is sokat számít, hogy milyen technikák kerülnek alkalmazásra egy-egy fotózás vagy forgatás során. A profi sminkes tudja, hogy milyen színvilág által érhető el az az érzés, amit át kell adnia a modellnek vagy színésznek. Tehát ha sminkelésre kerül a sor, a szakképzettség alapfeltétel.

Print Friendly, PDF & Email