Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

A parafa padló nagyszerű hőszigetelő

Parafa padló

Az ilyen anyagú burkolat esetében nem a fát, hanem annak kérgét használják fel. Kitűnő hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik a parafa padló. Hatalmas a rugalmassági képessége, jóval meghaladja a többi burkolóanyagét.

Ennek köszönhetően, egyrészt jobban viseli, ha nehéz dolgok esnek rá és gyorsan visszanyeri az eredeti alakját, másrészt pedig a gerinc, illetve a nyak részére ideális hatású ez az anyag, mivel kiválóan csillapítja a rezgéseket, ennek hála az ízületek terhelését is.

Tehát az esztétikum mellett, még egészségesnek is mondható. Jót tehet önmagának és családtagjainak egyaránt, ha ilyen burkolatot tesz a lakásába. A parafa padló könnyen hajlítható, sőt, akár egy oszlopra is feltehető. Ha az idő szorításával küzd, a klikkes típus a segítségére lesz, hiszen rendkívül hamar lerakható.

A parafa padló takarítás szempontjából is nagyszerű, lúg- illetve saválló és antisztatikus. Nem korhad, nem támadja meg a szú, de a hangya és más bogár sem, ráadásul a penész sem telepedik meg rajta.

Print Friendly, PDF & Email