Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Szőnyegek a mindent elsöprő szabadság jegyében

Szőnyegek

Az egyedi ízlés-világunk tükrében olyan otthont varázsolhatunk magunk köré, amilyenről mindig is álmodtunk. Vannak, akik a klasszikus formákat és színeket kedvelik, de olyan személyek is akadnak, akik a szokatlant preferálják inkább.

A Miroo szőnyegek eltérnek mindentől, ami egy kicsit is sablonos. Amennyiben olyan kiegészítőt keres az otthonába, ami garantáltan vonzza a tekintetet és sokáig a beszélgetés tárgya marad, megtalálta a szóban forgó termékekben.

De mi lehet olyan különleges a Miroo szőnyegekben? A kérdésre a válasz már az első szempillantásban kiderül, hiszen az említett kárpitok kivitelezése elüt a megszokott téglalap, ovális vagy kör modellektől. Bátran kijelenthetjük, a szőnyegek ezen típusának csak a képzelet szabhat gátat!

Az egzotikus levél, a bájos virág vagy a modern absztrakt mintára vágott kárpitok elképesztően egyediek, így teremtve különleges atmoszférát az otthonába. Álmodja meg azt a kiegészítőt, amire valóban vágyik, a Homedesign profi csapata pedig valóra váltja a legtitkosabb elképzeléseit is!

Print Friendly, PDF & Email