Táblázatok kezelése lépésről-lépésre

Táblázatok kezelése

Az irodai munkavégzésnél van néhány elkerülhetetlen program, amit nagyon szeret az ember vagy nem, de mindenképpen használnia kell. Idetartoznak a szövegszerkesztők, a táblázatok, a levelezés kezelése, de még ki lehetne egészíteni a sort néhány dologgal.

Ezek közül a legbonyolultabb talán az Excel kezelése, hiszen ott már függvényeket is bevonva lehet ámulatba ejtő és minden igényt kielégítő riportokat, prezentációkat készíteni. Ezt megtanulni nem ördöngösség, de mindenképpen beletelik egy kis időbe. Kezdje a tanulást a legegyszerűbben és kattintson a fenti linkre, ahol egy összefoglalót talál a táblázatok kezelésének alapjait illetően!

Természetesen nem fog ebből mindent megtudni, de arra bőven elég, hogy magabiztosan tudja kezelni a programot és az alapvető műveleteket el tudja végezni, mint például a létrehozás vagy a formázás. Kezdjen bele a táblázatok kezelésének megtanulásába és könnyítse meg a munkáját a mindennapok során! Ha ennél több segítségre lenne szüksége, akkor keresse az Excelmester munkatársait!