Táj festmények hazánk vizeiről

Táj festmények

Nem véletlen, hogy hazánk folyói, tavai és patakjai olyan sok művészt igéztek meg. A szépségüknek köszönhetően, rengeteg velük kapcsolatos mű születetett. A táj festmények igen jól mutatnak a falon és sokkal otthonosabbá teszik a lakásokat.

is és közepes méretben van lehetőség a megvásárlásukra. Érdemes kifizetni értük a feltüntetett árat, hiszen a vevő egy csodálatos művel lesz gazdagabb. Az árakban benne van a keret ára is. Az artstudiogaleria.hu weboldalon megvehető táj festmények többek között Bodor Miklós, Hornyik Zoltán, Kabul Adilov, Keleti Péter és Papp Gábor ecsetéből származnak.

Vásárolhatóak a webáruházból olyan művek is, amelyeknek nem a víz képezi a témáját. Például sok alkotó döntött úgy, hogy megörökíti a falu szépségét. A táj festmények között találhatóak városokat ábrázoló művek is.

F. Szabó János elsősorban a madaras alkotásairól ismert. A hegyvidék szépsége több festőt késztetett az ecset megragadására. A kínálatban láthatóak még olyan művek, amelyek a tél különlegességét mutatják be.