Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Tökéletes alap Baby Boomer gél lakkal

Baby Boomer gél lakk

Napjainkban a hölgyek a magas színvonalat és praktikus megoldásokat keresik, éppen ezért a körömápolásban is egy kiemelkedő eljárásra szavaznak.

A Baby Boomer gél lakk a szakemberek és a vendégek kedvence is, hiszen tökéletesen fed és könnyen felvihető speciális ecsetekkel. Az említett termék a www.gellakk.com honlapon is beszerezhető, mindössze 3550 Ft-ért. Ezért az árért 15 millilitert kap a vevő. A Baby Boomer gél lakk gyakorlatilag egy építőzselé, amely a köröm felszínén az első réteget képezi, vagyis az alapot.

Erre kerülhet akár 2 rétegnyi színes gél lakk is. A Baby Boomer gél lakk nem levegő hatására szárad meg, mint a hagyományos körömlakkok, hanem sajátos fénynek köszönhetően köt meg. Ezt UV, esetleg LED lámpákkal lehet megoldani, amelyek hozzávetőlegesen 2-3 perc alatt keményre szárítják a körmök felszínét.

A Baby Boomer gél lakk a Crystal Nails márkacsaládhoz tartozik, amelyen belül professzionális termékeket is be lehet szerezni, többek között narancsfapálcikákat, reszelőket, ecseteket, sőt, a már említett lámpákat is.