Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Tökéletes grafika készítés, minden böngészőre

Tökéletes grafika készítés

Tökéletes grafika készítés

Ha valaki honlap készítésre szánná magát és nem tudja, mit mire használnak, bizony elég bonyolult dologba vág bele. Habár a mai informatikai csodák világában nem olyan nagy feladat egy honlap készítése, azért egy minimális felkészülés mégis szükséges.

A honlaphoz hozzátartozik az arculat grafika készítés, a honlap vázának a kigondolása, a keresőoptimalizálás, a honlap tárhelyének a kiválasztása, a domain név eldöntése. Egyszóval ha valaki úgy ugrik neki, hogy ezekről a dolgokról csak hírekben hallott, kemény pár hétnek néz elébe.

Sok dolgot megtudhat az internetről, de ha profi honlapot szeretne valaki, feltétlen kérjen tanácsot szakembertől. Az arculat grafika készítés a honlap külalakját formálja. Nélküle minden honlap egyforma lenne, mindegyiknek ugyanaz a felosztása, színválasztása lenne. Fontosabb honlapok esetén, egy egész csapat dolgozik a grafika és betűelemek, menüpontok kidolgozásán. Minden tökéletesen megtervezve, hogy a mobil böngészők és a desktop böngészők ugyanazt a designt lássák.

Print Friendly, PDF & Email