Ulefone telefon egyéves garanciával

Ulefone telefon

Az itt található internetes áruház Kínából származó okos készülékek, főképp okostelefonok árusításával foglalkozik. Az Ulefone telefon is a széles kínálat részét képezi.

Ez egy kevésbé ismert márka az európai piacokon, viszont ahogyan a többi távol-keleti gyártótól származó elektronikai készülék is, egyre inkább kezd divatba jönni. Tudásban egy az egyben képes felvenni a versenyt a tőle jóval populárisabbnak számító nyugati márkákkal szemben, valamint emellett még igen elérhető áron is kapható.

A raktáron lévő összes Ulefone telefon dual SIM-es, ami azt jelenti, hogy egyszerre kettő telefonhálózat kártyája is beleilleszthető, tehát gyakorlatilag két telefont is helyettesít egy időben.

Mindegyik készülékre 12 hónap garancia érvényes, ami csak olyan esetekben alkalmazható, ha az adott okostelefon meghibásodása a tulajdonosa hibáján kívül, rendeltetésszerű használat mellett következett be. Az Ulefone telefon a magyar piac elvárásainak is tökéletesen megfelel, hiszen magyar nyelvű menüvel is rendelkezik.