Webdesign és arculatépítés
Kategóriák

Webáruházak készítése akár bérlési konstrukcióval is

Webáruházak készítése

Webáruházak készítése

Azon gondolkodik, hogyan juttathatná el termékeit egy szélesebb vásárlói réteghez, és nem túl nagy befektetéssel nagyobb választékot kínálni? A kézenfekvő megoldás ma már, az Internet adta lehetőség: egy webáruház bérlése vagy készíttetése. Ráadásul lehetősége van Facebook oldalának like-olóinak is közvetlen online vásárlási a lehetőséget nyújtani. webáruházával. A Minibolt webáruház készítés rendszerén keresztül webáruházának látogatói szintén figyelemmel kísérhetik mi történik éppen cégének Facebook oldalán.
Ha döntésre jutott, mi kialakítunk Önnek egy az elképzeléséhez és nem utolsósorban a mindenben cégéhez illő korszerű webáruházat, kezdve az oldal színvilágával, fejlécével logójával. Segítünk felépíteni termékeinek kategóriáit, alkategóriáit. Információs és főmenü struktúráit. Készítünk az Öntől kapott fotókból néhány diasort úgynevezett főoldali slideshow-t. Ha kéri a webáruház elkészítése előtt küldünk Önnek egy tesztáruházat, aminek segítségével megismerheti az oldal adminisztrációs felületét és könnyedén elsajátíthatja a webáruházzal kapcsolatos szerkesztési feladatokat. Ehhez még adunk segítségül egy felhasználói dokumentációt, mely az adiminisztrácóis felületen, az úgynevezett Irányítópulton segít eligazodni.

Ügyfélszolgálatunk is készségesen a rendelkezésére áll, ha bármilyen kérdése adódik munkája során akár a webáruház tesztelése,vagy a webáruház bérlési / készítési konstrukció kapcsán, de később az portáljának üzemeltetése során is, akár az esti órákban és, ha úgy adódik hétvégén is, akár telefonon, akár emailben és skype-on is, természetesen költségmentesen. Mindent megteszünk, hogy webáruháza zökkenőmentesen, biztonságosan üzemeljen valamint szerverünkön korlátlan adatforgalmat, tárhelyet, biztosítunk weboldala számára.

Print Friendly, PDF & Email